Cautare

1953 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan" (4.13 secunde)
Azi e ziua nasterii Deputatul conservator Bogdan Ciuca ne-a explicat ca in acest sens lucrurile nu s-au miscat cu o viteza prea mare pentru ca a trebuit sa fie lamurite mai multe puncte. ... E o treaba destul de complexa", ne-a declarat Bogdan Ciuca.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a adresat ieri un apel catre toti oamenii politici si toate partidele, cerandu-le sa lase in afara luptei electorale institutia Parlamentului.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a adresat ieri un apel catre toti oamenii politici si toate partidele, cerandu-le sa lase in afara luptei electorale institutia Parlamentului.
Vicepresedintele Partidului Conservator, Bogdan Pascu, a declarat ieri ca "domnul profesor" Dan Voiculescu nu poate fi incadrat in categoria oligarhilor nominalizati de Traian Basescu, spre deosebire de UDMR-istul Verestoy Atilla.
Cei care isi contesta sefii au acum un moment foarte bun pentru a iesi la atac", ne-a declarat purtatorul de cuvint al PC, deputatul Bogdan Ciuca.
CSM a decis ieri ca procurorii nu pot fi audiati de Parlament in legatura cu chestiuni punctuale, asa cum a cerut presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si a sesizat Inspectia Judiciara pentru a stabili daca solicitarea lui Olteanu este sau nu imixtiune a politicului in justitie.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat ieri ca se va intalni in octombrie la Rosia Montana cu omologul sau maghiar, Szili Katali, pentru a "influenta opinia publica din cele doua tari in adoptarea unei pozitii rationale, dar si reticente fata de proiectul minier din zona".
Conform acestuia, turneul se va desfasura sub patronajul presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si al presedintelui Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase. ... Programul va include, de asemenea, si un tur al Bucurestiului, vizitarea Palatului Parlamentului si un dineu oferit de presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.
Presedintele liberal al Camerei, Bogdan Olteanu, nu si-a putut ascunde satisfactia de a inapoia democratilor motiunea de cenzura dupa ce a constatat ca nu are cele 116 semnaturi necesare, unul dintre semnatari, Gheorghe Flutur, fiind trecut de doua ori.
De ce nu a fost Bogdan Olteanu foarte atent sa vada ca au semnat de doua ori?", a declarat Mircea Toader.
Camera Decizionala este Camera Deputatilor, iar presedintele acestui for, Bogdan Olteanu, nu excludea o astfel de convocare a parlamentarilor pentru adoptarea in regim de urgenta a proiectului.
Deputatul PC Bogdan Ciuca isi face birou parlamentar si la Braila. ... Bogdan Ciuca a tinut sa dea asigurari ca, desi va activa si in Braila, nu-i va neglija pe galateni, cei care l-au trimis in Parlament.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat ca, de indata ce se primeste din partea Senatului un proiect de lege privind votul uninominal, va convoca Biroul Permanent pentru o eventuala sesiune extraordinara. ... Conform unui comunicat remis de Cabinetul presedintelui Camerei, Bogdan Olteanu a facut referire la art.
Liberalul Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a sustinut ieri ca PD poate sa faca parte din guvernare oricand decide ca poate fi solidar cu Guvernul si cu partidele din guvernare.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, regreta scoatere de pe ordinea de zi a motiunii PD pe tema Agriculturii. Olteanu a apreciat ieri ca decizia Camerei este una riscanta, ce poate periclita dreptul minoritatii de a folosi instrumentele de control democratic.
Coordonatorul Regiunii 2 Sud-Est, deputatul Bogdan Ciuca, a precizat ca prioritatile conservatorilor sint promovarea proiectelor initiate de PC si dezvoltarea partidului in teritoriu, in perspectiva alegerilor europarlamentare.
Intr-un interviu televizat, seful statului i-a nominalizat pe Viorel Hrebenciuc, Bogdan Olteanu si Verestoy Attila ca artizani ai incercarii de inlaturare a sa. ... In replica, Bogdan Olteanu a afirmat ieri ca "presedintele Traian Basescu traieste intr-o telenovela, in care vrea sa ne aduca si pe noi.
La europarlamentare, PC nu va duce "o batalie pe candidati", ci va propaga mesaje europene pentru fiecare segment de electorat in parte, a anuntat ieri deputatul Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvant al formatiunii. ... pentru tineri, pentru oamenii de afaceri, pentru pensionari", a afirmat Bogdan Ciuca.
Asa cum preciza acum citeva zile deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca, Partidul Conservator s-a tinut de cuvint si a inaintat Guvernului o solicitare oficiala privind reducerea cotei de TVA la alimentele de baza.
Fruntas pe podium Desi politica este la ora actuala in plina vacanta parlamentara, deputatul PC Bogdan Liviu Ciuca a facut abstractie de acest lucru si a iesit la rampa cu o serie de probleme care-i afecteaza si pe galateni.
google-analytics.com